VIDEO: Accident şocant cu piloţi australieni

Karl Reindler şi Steve Owen au fost implicaţi într-o ciocnire violentă, soldată cu un incediu uriaş, în competiţia australiană V8 Supercars. Vezi aici cum s-a terminat totul!

Motorsportul a dovedit anul acesta, mai mult ca oricând, faptul că este o ocupaţie extrem de periculoasă. Accidentele care se întâmplă pe pistă se pot dovedi imposibil de evitat chiar şi pentru piloţii antrenanţi ani de zile în acest scop.

După tragediile soldate cu moartea lui Dan Wheldon , Marco Simoncelli sau Guido Falaschi, competiţia australiană V8 Supercars a fost cât pe ce să dea şi ea posterităţii doi piloţi valoroşi. Accidentul s-a petrecut chiar la startul cursei, iar maşina lui Reindler a fost lovită, cu toată forţa, din spate, de Holden-ul Commodore pilotat de Stewe Owen.

Rezultatul a fost o explozie de proporţii, în urma căreia cele două maşini au fost distruse complet. Karl Reindler a suferit arsuri la nivelul feţei şi al mâinilor, fiind transportat de urgenţă la spital, dar Stewe Owen a scăpat teafăr. Analizele ulterioare au arătat că forţa impactului s-a ridicat la nivelul ameţitor de 37 G, aşa că supravieţuirea celor doi poate fi considerată un miracol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.