VIDEO - Accident spectaculos în Bucureşti. O autospecială de poliţie aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost acroşată de un autoturism

Doi poliţişti din Capitală au fost răniţi

VIDEO - Accident spectaculos în Bucureşti. O autospecială de poliţie aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost acroşată de un autoturism VIDEO - Accident spectaculos în Bucureşti. O autospecială de poliţie aflată în misiune s-a răsturnat după ce a fost acroşată de un autoturism

Doi poliţişti din Capitală au fost răniţi, duminică seară, după ce o maşină a lovit autospeciala în care se aflau în misiune, anunţă Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, duminică seară, prin apel 112 a fost sesizat un accident rutier, la intersecţia Bulevardului Timişoara cu strada Braşov din Sectorul 6 al Capitalei, accident în care a fost implicat şi un echipaj al Secţiei 22 Poliţie.

Autospeciala de poliţie, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, se deplasa la un apel 112, când a fost lovită de un alt autoturism. Din impact, maşina de poliţie s-a răsturnat, iar cei doi agenţi au fost răniţi. Ei au fost preluaţi de echipaje de prim ajutor şi transportaţi la spital.

Celălalt autoturism implicat a suferit avarii, conducătorul auto nefiind rănit. El era singur în maşină.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului şi urmează a stabili cauzele şi condiţiile in care s-a produs evenimentul.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.