VIDEO: Accident spectaculos, la şcoala de şoferi

O poloneză care învăţa să conducă în poligon, a distrus maşina şcolii de şoferi şi a ieşit pe şosea, direct prin gardul de protecţie. Vezi aici cum s-a terminat totul.

Şcoala de şoferi este o amintire plăcută pentru majoritatea şoferilor. Micile ezitări din timpul primelor ore de condus sau, din contră, succesele venite încă de la stadiul de cursant sunt subiecte ideale pentru ieşirile în oraş cu prietenii vechi.

Şi totuşi, o elevă a unei şcoli de şoferi din Polonia nu va avea motive prea multe pentru a-şi aminti cu plăcere de primele ei cursuri de condus. Femeia a încurcat foarte rău comenzile maşinii, proptindu-şi piciorul pe acceleraţie.

Rezultatul deşi spectaculos, putea fi cât se poate de mortal. Maşina sparge gardul de protecţie al poligonului, la o viteză de 40 km/h, şi continuă să înainteze până la marginea şoselei din vecinătate. În tot acest timp, instructorul aleargă disperat către Suzuki-ul Swift, încercând să salveze situaţia.

Nimeni nu a fost rănit în urma accidentului, dar credem că viitoarea şoferiţă poloneză ar trebui să se gândească de două ori înainte de a mai merge singură în maşină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.