VIDEO: accident spectaculos, pilotul scapă miraculos

Într-o cursă din Marea Britanie, pilotul unei maşini Mazda MX-5 şi-a văzut moarte cu ochii în timpul unei serii de răsturnări spectaculoase cu maşina sa de curse. Imaginile vorbesc de la sine!

Următorul videoclip putem spune că face parte din categoria "a avut zile": maşina de curse Mazda MX-5 (unul dintre cele mai cunoscute cabriolete din lume, de altfel) a pilotului Mark Leach a intrat în coliziune cu o altă maşină de pe pistă.

Urmarea a fost răsturnarea maşinii albastre şi ieşirea acesteia în decor într-o trombă de răsturnări spectaculoase - pentru spectatori, nu şi pentru pilot, care cel mai probabil a trăit cele mai de coşmar clipe din viaţa sa. Din fericire, fiind o maşină de curse, Mazda MX-5 beneficia de un roll cage rezistent, aşa încât pilotul nu a suferit răni grave.

Accident terifiant cu o masina cabrio de curse de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.