VIDEO - Accident teribil produs de un tânăr care avea carnet doar de o lună

O femeie a murit şi alte două persoane au fost...

VIDEO - Accident teribil produs de un tânăr care avea carnet doar de o lună VIDEO - Accident teribil produs de un tânăr care avea carnet doar de o lună

 


O femeie a murit şi alte două persoane au fost grav rănite într-un accident de circulaţie produs de un tânăr de doar 18 ani, scrie Digi24.ro.

Accidentul a avut loc în Craiova, iar principalele cauze par să fi fost viteza excesivă şi lipsa experienţei. Tânărul a pierdut control maşinii şi a intrat pe trotuar, unde, pe lângă pietoni, a mai lovit alte trei maşini parcate pe marginea drumului.

Tânărul avea permis doar de o lună de zile. Poliţia îl cercetează acum pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.