VIDEO: Aceasta ar putea fi cea mai mare spălătorie auto din lume

Germanii sunt cunoscuţi pentru felul foarte ordonat şi meticulos în care rezolvă problemele, dar şi pentru fabricile de maşini premium şi sport de pe teritoriul ţării lor. Aşa că era doar o chestiune de timp până când urmau să construiască adevărate temple pentru curăţarea şi spălarea maşinilor pe care le construiesc şi iubesc.

VIDEO: Aceasta ar putea fi cea mai mare spălătorie auto din lume VIDEO: Aceasta ar putea fi cea mai mare spălătorie auto din lume

Dacă ai o maşină personală, ar fi frumos din partea ta să o ţii curată. Dar uneori trebuie să stai la cozi foarte lungi şi să suporţi tot felul de oameni nepricepuţi care reuşesc abia după două ore să îţi facă maşina lună.

Desigur, există şi în România destule spălătorii auto în care durează doar câteva minute să îţi speli maşina, însă nici una nu se ridică la nivelul gigantului numit Mr. Wash din Stuttgart, Germania.

Într-un material publicat în ediţia online a ziarului Wall Street Journal, spălătoria Mr. Wash din Stuttgart e descrisă ca fiind „un templu”. Pe scurt, în clădirea cu două etaje lucrează aproximativ 40 de oameni şi o întreagă armată de maşinării care au ca scop spălarea de automobile. Mai exact, până la 400 de maşini pe oră, 50.000 de maşini pe lună şi 500.000 de maşini pe an.

Programele de spălare costă între şase şi 20 de euro, ceea ce înseamnă că oricine îşi poate curăţa maşina aici, indiferent de salariu. Şi ne mai întrebăm de ce nemţii au maşinile atât de curate…

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.