VIDEO: Actorul Tom Cruise s-a dat pe circuit cu un monopost de F1!

Cunoscutul actor de la Hollywood, Tom Cruise, a condus un monopost de Formula 1 pe circuitul Willow Springs, din California, unde a atins viteza maximă de 291 km/h.

Se pare că lui Tom Cruise îi plac lucrurile extreme chiar şi atunci când nu se află pe platourile de filmare. Acesta a acceptat invitaţia de a testa monopostul RedBull Racing Formula 1 pe un circuit din sudul Californiei. David Coulthard împreună cu alţi 12 oameni care au zburat special de la baza echipei din Marea Britanie, au fost alături de actor pentru a-l instrui şi oferi informaţiile necesare.

Tom Cruise a ajuns la viteza maximă de 291 de km/h, cu doar 4 km mai puţin decât viteza maximă atinsă de Coulthard, după ce a condus o maşină de 850 CP pe circuitul Willow Springs din Rosamond, California.

Vedeta a parcurs 24 de tururi în timpul sesiunii de 7 ore, care a început alături de Coulthard, parcurgand circuitul cu o maşină de serie pentru a se familiariza cu circuitul.

"Tom chiar se pricepe. Am fost surprins că a învăţat atât de repede şi chiar e un şofer desăvârşit. Reacţiile sale au fost incredibile, luând în considerare cât de complicat este să conduci o maşină de Formula 1. E un tip care duce maşina până la limită în viaţa de zi cu zi. Ziua de azi nu a fost una monotonă. Tom chiar m-a impresionat." a declarat Coulthard.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.