VIDEO: Actorul Tom Cruise s-a dat pe circuit cu un monopost de F1!

Autor: Dan Vache 29 aug. 2011 Știri auto

Se pare că lui Tom Cruise îi plac lucrurile extreme chiar şi atunci când nu se află pe platourile de filmare. Acesta a acceptat invitaţia de a testa monopostul RedBull Racing Formula 1 pe un circuit din sudul Californiei. David Coulthard împreună cu alţi 12 oameni care au zburat special de la baza echipei din Marea Britanie, au fost alături de actor pentru a-l instrui şi oferi informaţiile necesare.

Tom Cruise a ajuns la viteza maximă de 291 de km/h, cu doar 4 km mai puţin decât viteza maximă atinsă de Coulthard, după ce a condus o maşină de 850 CP pe circuitul Willow Springs din Rosamond, California.

Vedeta a parcurs 24 de tururi în timpul sesiunii de 7 ore, care a început alături de Coulthard, parcurgand circuitul cu o maşină de serie pentru a se familiariza cu circuitul.

„Tom chiar se pricepe. Am fost surprins că a învăţat atât de repede şi chiar e un şofer desăvârşit. Reacţiile sale au fost incredibile, luând în considerare cât de complicat este să conduci o maşină de Formula 1. E un tip care duce maşina până la limită în viaţa de zi cu zi. Ziua de azi nu a fost una monotonă. Tom chiar m-a impresionat.” a declarat Coulthard.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide