Video | Aglomeraţie infernală pe Autostrada Soarelui de Sfânta Maria

Autor: Cristian Agatie 15 aug. 2019 Știri auto
Video | Aglomeraţie infernală pe Autostrada Soarelui de Sfânta Maria

Este aglomeraţie de nedescris, încă de la prima oră a dimineţii, pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană, iar la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coadă imensă de maşini. Mulţi şoferi vor să achite cu cash taxa de trecere a podului, deşi pot face acest lucru la aproape orice staţie de carburanţi sau, şi mai simplu, printr-un simplu sms.

Cei care trec prin staţia de taxare de la Feteşti trebuie să ştie că există mai multe metode de plată a taxei de trecere, iar aceasta poate fi plătită până la ora 24 a zilei următoare. Taxa se poate plăti la benzinării, prin trimiterea unui sms la numărul scurt 7577 sau online, pe site-ul erovinieta.ro sau prin aplicaţia eTarife, care poate fi descărcată din Apple App Store şi Android Play Store. 

Pentru fluidizarea traficului şi supravegherea circulaţiei, Poliţia Română a luat măsuri speciale, fiind disponibilizaţi peste 7.000 de poliţişti şi 5.000 de jandarmi, aceştia fiind completaţi de 4.600 de pompieri SMURD şi paramedici. De asemenea, şoferii sunt pândiţi de peste 300 de aparate radar.

În drumul spre mare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus dislocarea unor forţe pe autostrăzile A2 şi A4 pentru asigurarea unei intervenţii rapide în situaţia producerii unor accidente rutiere, întrucât se aşteaptă valori crescute ale traficului. De asemenea, Inspectoratul General pentru Aviaţie va acorda sprijin prin cele zece aeronave dintre care şapte pentru intervenţii la urgenţe medicale, celelalte urmând să deservească alte structuri MAI.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide