Video | Aglomeraţie infernală pe Autostrada Soarelui de Sfânta Maria

Se circulă în coloană pe Autostrada Soarelui în prima zi a minivacanţei de Sfânta Maria. Coloana de maşini s-a format încă de la primele ore ale dimineţii, punctul cel mai problematic fiind punctul de taxare de la Feteşti.

Video | Aglomeraţie infernală pe Autostrada Soarelui de Sfânta Maria Video | Aglomeraţie infernală pe Autostrada Soarelui de Sfânta Maria

Este aglomeraţie de nedescris, încă de la prima oră a dimineţii, pe Autostrada Soarelui. Se circulă în coloană, iar la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coadă imensă de maşini. Mulţi şoferi vor să achite cu cash taxa de trecere a podului, deşi pot face acest lucru la aproape orice staţie de carburanţi sau, şi mai simplu, printr-un simplu sms.

Cei care trec prin staţia de taxare de la Feteşti trebuie să ştie că există mai multe metode de plată a taxei de trecere, iar aceasta poate fi plătită până la ora 24 a zilei următoare. Taxa se poate plăti la benzinării, prin trimiterea unui sms la numărul scurt 7577 sau online, pe site-ul erovinieta.ro sau prin aplicaţia eTarife, care poate fi descărcată din Apple App Store şi Android Play Store. 

Pentru fluidizarea traficului şi supravegherea circulaţiei, Poliţia Română a luat măsuri speciale, fiind disponibilizaţi peste 7.000 de poliţişti şi 5.000 de jandarmi, aceştia fiind completaţi de 4.600 de pompieri SMURD şi paramedici. De asemenea, şoferii sunt pândiţi de peste 300 de aparate radar.

În drumul spre mare, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus dislocarea unor forţe pe autostrăzile A2 şi A4 pentru asigurarea unei intervenţii rapide în situaţia producerii unor accidente rutiere, întrucât se aşteaptă valori crescute ale traficului. De asemenea, Inspectoratul General pentru Aviaţie va acorda sprijin prin cele zece aeronave dintre care şapte pentru intervenţii la urgenţe medicale, celelalte urmând să deservească alte structuri MAI.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.