VIDEO: Ai grijă la maşinile din jur!

Un şofer cât se poate de neatent “s-a urcat” pe o maşină parcată pe marginea drumului. Vezi aici care au fost consecinţeleaccidentului.

Alături de alcool şi viteza prea mare, neatenţia la volan este un alt factor care duce la moartea a sute de oameni, anual, în accidentele rutiere. Avem mai jos unul dintre cele mai bune exemple în acest sens.

Un şofer foarte distrat la volan nu observă un SUV parcat pe marginea drumului şi îl loveşte violent. Maşina vinovatului se răstoarnă peste o alta, deci iată cum un moment de neatenţie poate provoca pagube nebănuite.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.