VIDEO: ”Arată de 100 de ori mai rău decât mă aşteptam!” – asta a mai rămas dintr-un Corvette rar

Autor: Adrian Mihălţianu 14 apr. 2014 Știri auto

Vă mai amintiţi de celebrul incident de la Muzeul Corvette, în care 8 maşini de colecţie au fost ”înghiţite” de o imensă groapă, cauzată de surparea fundaţiei chiar în incinta muzeului? (vezi aici imagini surprinse de camerele de supraveghere)

”Corvette sinkhole” – un moment de restrişte pentru istoria Corvette

Ei bine, acela a fost doar primul pas al dramei proprietarilor. Cele 8 exemplare, în grade diferite de distrugere, au fost recuperate recent din groapă şi urmează să intre într-un proces de restaurare, pe banii celor de la General Motors. Nu înainte, însă, de a face obiectul unei expoziţii inedite, ”Great 8”, în care vor fi expuse publicului timp de câteva luni.

Acum, însă, ne interesează altceva: ”rămăşiţele” celui mai grav avariat model, un exemplar Corvette Mallett Hammer Z06, din 2001, distrus ”dincolo de limitele imaginabilului”. Iar, ca să înţelegeţi mai bine drama proprietarului, urmăriţi acest video:

P.S.

Şi iată cum arăta Corvette Mallett Hammer Z06 înainte de dezastru:

Corvette Mallett Hammer Z06, donat de Kevin Helmintoller. Care a rămas stupefiat când a văzut rămăşiţele maşinii: ”Arată ca o foiţă… şi avea roll-cage interior!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide