VIDEO: ”Arată de 100 de ori mai rău decât mă aşteptam!” - asta a mai rămas dintr-un Corvette rar

Acum vreo două luni, fanii Corvette ţineau un moment de reculegere din cauza dramei petrecute la Muzeul Corvette. Însă durerea cea mare de-abia acum începe... Atenţie, imagini nerecomandate celor pasionaţi de maşini speciale!

Vă mai amintiţi de celebrul incident de la Muzeul Corvette, în care 8 maşini de colecţie au fost ”înghiţite” de o imensă groapă, cauzată de surparea fundaţiei chiar în incinta muzeului? (vezi aici imagini surprinse de camerele de supraveghere)

”Corvette sinkhole” - un moment de restrişte pentru istoria Corvette

Ei bine, acela a fost doar primul pas al dramei proprietarilor. Cele 8 exemplare, în grade diferite de distrugere, au fost recuperate recent din groapă şi urmează să intre într-un proces de restaurare, pe banii celor de la General Motors. Nu înainte, însă, de a face obiectul unei expoziţii inedite, ”Great 8”, în care vor fi expuse publicului timp de câteva luni.

Acum, însă, ne interesează altceva: ”rămăşiţele” celui mai grav avariat model, un exemplar Corvette Mallett Hammer Z06, din 2001, distrus ”dincolo de limitele imaginabilului”. Iar, ca să înţelegeţi mai bine drama proprietarului, urmăriţi acest video:

P.S.

Şi iată cum arăta Corvette Mallett Hammer Z06 înainte de dezastru:

Corvette Mallett Hammer Z06, donat de Kevin Helmintoller. Care a rămas stupefiat când a văzut rămăşiţele maşinii: ”Arată ca o foiţă... şi avea roll-cage interior!”

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.