VIDEO: Aşa arată Mercedes-ul invizibil!

Mercedes îşi promovează noua tehnologie Fuel-Cell printr-o reclamă inteligentă, în care ne prezintă prima maşină invizibilă.

De fapt, este o maşină obişnuită doar că a fost acoperită cu foarte multe LED-uri care nu fac decât proiecteze imaginile filmate de o cameră video montată pe cealaltă parte a automobilului. Prin această campanie, Mercedes nu vrea decât să sublinieze faptul că tehnologia Fuell-Cell nu înseamnă decât zero emisii de CO2, făcându-l practic "invizibil" pentru mediul înconjurător.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.