VIDEO: Aşa arată un drift executat la perfecţie

Văzută de mulţi ca o artă, disciplina drifting-ului sau a derapajelor controlate îşi are maeştrii ei, de la Ken Block până la piloţii din Formula Drift. Cineva l-a uitat însă pe tipul acesta.

Driftul (sau derapajul controlat) este acel procedeu pe care toţi şoferii viseasă să-l stăpâneacă, dar pe care puţin sunt în stare să-l execute cu precizie şi în condiţii de siguranţă. Un cuvânt cheie este precizia şi pentru că tot l-am adus în discuţie, aruncaţi o privire pe materialul video de mai jos.

Nu ştim exact locul şi competiţia unde a fost filmat, însă unul din concurenţi execută un drift cu precizie chirurgicală, singurul obstacul între pistă şi spectatori fiind un zid mic de beton.

Totuşi, nu putem să nu ne punem întrebarea - a fost noroc sau ştiinţă? Şi apropo, aţi văzut scânteile făcute de evacuare la contactul cu betonul?

)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.