VIDEO - Asociaţia Pro Infrastructura a realizat prima filmare completă din dronă cu şantierul Autostrăzii A3 Râşnov-Cristian

Asociaţia Pro Infrastructura a publicat pe pagina sa de Facebook prima filmare completă din dronă cu tronsonul Râşnov-Cristan al autostrăzii A3.

VIDEO - Asociaţia Pro Infrastructura a realizat prima filmare completă din dronă cu şantierul Autostrăzii A3 Râşnov-Cristian VIDEO - Asociaţia Pro Infrastructura a realizat prima filmare completă din dronă cu şantierul Autostrăzii A3 Râşnov-Cristian

Asociaţia Pro Infrastructura a publicat pe pagina sa de Facebook prima filmare completă din dronă cu tronsonul Râşnov-Cristan al autostrăzii A3.

Tronsonul este construit de Alpenside şi include 6,3 km de autostradă şi 3,5 km de drum de legătură cu două benzi pe sens. Potrivit Pro Infrastructura, există o autorizaţie de construire emisă pentru aproximativ 60% din lucrări, iar din 20.05.2019 există mişcare în teren. Termenul de execuţie este 18 luni.

Startul este bun, unul care ne dă speranţe că vom circula pe acest mini-lot în decembrie 2020 dacă antreprenorul general va reuşi să crească mobilizarea în timp util, mai scrie Asociaţia Pro Infrastructura.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.