VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România - PLUS: TEST-DRIVE

VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România - PLUS: TEST-DRIVE VIDEO Asta este Maşina Anului 2016 în România - PLUS: TEST-DRIVE

 

 
Maşina Anului 2016 în România este noul Opel Astra, în urma voturile membrilor juriului Asociaţiei Presei Auto din România.
 
Noul Astra s-a impus în preferinţele a 10 din cei 14 membri ai juriului, care i-au acordat maximum de punctaj. Acestă situaţie a determinat plasarea noului Astra pe locul întâi, la 45 de puncte diferenţă de următorul model clasat şi la 83 de locul trei. În finală au intrat 7 modele.
 

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi VEŞTI BUNE despre starea de sănătate a lui Schumacher

 

“Titlul reprezintă o realizare importantă pentru Opel, demonstrând că două modele lansate consecutiv merită titlul de Maşina Anului în România”, spune Cristian Milea, Opel Romania Country Director. 
 
 
Pe lângă testarea maşinilor în condiţii reale de drum, dotările tehnice şi posibilităţile logistice ale Academiei Titi Aur au permis evaluarea modelelor finaliste într-o succesiune de exerciţii care au inclus testul elanului, frânare pe denivelări, slalom, frânare de urgenţă la 100 km/h sau frânare pe suprafeţe cu niveluri diferite de aderenţă. 
 
Noul Opel Astra îi urmează la titlu lui Opel Corsa, model care care a câştigat trofeul de Maşina Anului 2015 în România. Mai mult, noul Astra s-a numărat printre modelele finaliste la titlul european AUTOBEST, aflându-se în prezent pe lista celor şapte finaliste pentru Car of the Year 2016.
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.