VIDEO Atenţie, români, cefe late în trafic. I-a făcut praf parbrizul cu un pumn de fiară turbată

Poliţiştii de la Secţia 9 din Bucureşti fac anchetă ...

Poliţiştii de la Secţia 9 din Bucureşti fac anchetă după ce un şofer i-a distrus parbrizul unui alt conducător auto. Victima, un tânăr de 22 de ani, a depus plângere la poliţie, iar şoferul agresiv, în vârstă de 55 de ani, este cercetat pentru distrugere, potrivit Poliţiei Capitalei.

"La data de 17.11.2017, la Secţia 9 Poliţie s-a prezentat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a sesizat faptul că în aceeaşi zi, în urma unei neînţelegeri în trafic, un alt conducător auto i-a distrus parbrizul, prin aplicarea unei lovituri cu pumnul. În urma verificărilor desfăşurate de subunitatea de poliţie a fost identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 55 de ani, în prezent fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", transmite Poliţia Capitalei.

Incidentul a avut loc vineri, în Bucureşti, imaginile care au suprins evenimentul fiind postate pe Facebook. Din filmare reiese că cauza unei neînţelegeri privind banda de mers pe care se deplasau, unul din şoferi a coborât din maşină, l-a agresat verbat pe celălat, după care i-a lovit parbrizul cu pumnul.

VIDEO

(Sursa video: Facebook)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.