VIDEO: Atenţie, scuterist nebun!

Cu toţii am vazut şoferi sau motociclişti agresivi în trafic, dar scuterişti ca acesta mai rar. Vezi aici cum a reacţionat la un banal claxon.

Acţiunea se petrece în Polonia, acolo unde, aparent, un om pe scuter aşteaptă la intersecţie culoarea verde a semaforului. După câteva momente scuteristul ne dă de înţeles că el are alte planuri, ce nu ţin cont de regulile codului rutier.

Nu ştim dacă ceea ce se petrece este regizat sau nu, dar oricum ar fi, nu vreau să vă stric plăcerea prin a dezvălui ce se întamplă în următorul clip. O singură menţiune: data viitoare, aveţi mai multă grijă la cei aflaţi pe scutere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.