Video: Autografe cu drift, de la Jenson Button şi Mika Hakkinen

Vezi aici cum se semnează cei doi piloţi pe asfalt, cu ajutorul unui Mercedes-Benz C63 AMG, în cadrul unei campanii împotriva alcoolului la volan.

Trebuie să fii campion de F1 ca să poţi face aşa ceva. Jenson Button şi Mika Hakkinen au primit din partea unui brand de whiskey sarcina de a-şi imprima numele pe asfalt, folosind ca instrument de scris un Mercedes-Benz C 63 AMG, singurul "stilou" de 450 CP din lume.

Făcând parte dintr-o campanie anti-alcool, acţiunea celor doi piloţi se soldează cu mult fum şi cu zgomote ce reprezintă pentru pasionaţi adevărate note muzicale. La final, Mika Hakkinen îşi scrie mândru prenumele, în timp ce Button se mulţumeşte cu propriile iniţiale. Vizionare plăcuta!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.