VIDEO: Batman, amendat pe autostradă

Aflat într-o plimbare, la volanul Lamborghini-ului său Gallardo, super-eroul a fost tras pe dreapta de poliţia americană. Vezi aici despre ce este vorba.

Cum ar fi să te întâlneşti pe autostradă cu Batman, pe care să îl vezi cum îşi conduce liniştit Lamborghini-ul său Gallardo negru?

Şoferii din Maryland, USA, au avut parte de o asemenea experienţă de curând, dar uimirea pe care au simţit-o i-a cuprins şi pe poliţişti.

Aceştia l-au tras pe dreapta pe omul-liliac, pentru a vedea care este motivul pentru care defila cu atâta nonşalanţă.

Cu siguranţă este vorba despre un excentric pentru care o simplă tura cu un supercar italian nu este suficientă. Sau poate chiar este Batman?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.