VIDEO: Batman există în realitate! Şi are şi Batmobil!

Da, ai citit corect titlul. Cineva s-a gândit că ar fi bine să-şi trăiască viaţa ca un adevărat erou ascuns în spatele unei măşti şi să călătorească din punctul A în punctul B cu un vehicul pe măsură.

VIDEO: Batman există în realitate! Şi are şi Batmobil! VIDEO: Batman există în realitate! Şi are şi Batmobil!

Când spui Batman te gândeşti la un bărbat îmbrăcat într-un costum cu muşchi şi la vehiculul său de nădejde denumit Batmobil. Totodată, te gândeşti că aşa ceva vezi doar în filme. Dar se pare că există oameni (întregi la minte sau nu) care cred că pot juca rolul unui erou de filme şi în viaţa reală.

Iată-l, aşadar, pe Batman de Japonia, cu tot cu Batmobilul său pe trei roţi:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.