Video: Blocat în ciment, cu un Porsche 911

Un american mai mult decât neinspirat a ajuns cu Porsche-ul său 911 în mijlocul unui şantier stradal. Vezi aici cum se descurcă maşina sport în cimentul proaspăt turnat.

Proprietarul unui Porsche 911 s-a dovedit a fi mult prea grăbit, chiar şi pentru un şofer de maşină sport. Vorbim despre un incident petrecut pe o şosea din San Francisco, care, deşi nu s-a soldat cu victime sau cu pagube materiale, a ştirbit serios orgoliul celui din Porsche.

Maşina a pătruns direct într-o zonă de lucrări executate asupra carosabilului şi a rămas blocată în cimentul încă umed, turnat de muncitori. Chiar dacă şoferul a încercat să facă tot felul de manevre pentru a ieşi din încurcătură, acestea nu au fost suficiente.

Salvarea a venit din partea muncitorilor, care au ajutat Porsche-ul să iasă din ciment, cu ajutorul unor scânduri montate în spartele maşinii, care să îi ofere puţină aderenţă. Totul se termină cu bine, dar putem presupune că prima destinaţie a şoferului ghinionist a fost spălătoria auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.