VIDEO: Blocat în nisip, cu un Range Rover roz

Un SUV roz nu este o privelişte comună, iar dacă acesta mai este şi un Range Rover înţepenit printre dune, spectacolul pare garantat.

Dacă ideea de a conduce un Range Rover de culoare roz nu pare îndeajuns de trăsnită, scenariul de mai jos ar trebui să fie chiar înfricoşător pentru cei cu probleme de orgoliu.

Ce poate fi mai stânjenitor decât să rămâi blocat între dune, în faţa tuturor prietenilor tăi, la fel de bogaţi ca şi tine, dar ceva mai pricepuţi în off-road? Culoarea maşinii, desigur.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.