VIDEO: BMW 535i M Sport vs. Lexus GS 350 F Sport. And the winner is...

Ne temem că următorul video va naşte multe controverse, deoarece estimăm că rezultatul le va părea inacceptabil multora.

Pentru că în SUA sunt permise ”loviturile sub centură” în materie de publicitate (adică te poţi folosi de concurenţă pentru a-ţi face reclamă), japonezii de la Lexus s-au gândit să realizeze o sesiune de teste comparative între modelul Lexus GS 350 F Sport şi BMW 535i M Sport. Iar rezultatul suntem siguri că va produce o furtună - VEZI VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.