VIDEO: BMW 640d, diesel pentru Seria 6

Bavarezii oferă primul motor diesel pentru noul BMW Seria 6, dar şi un kit estetic M, care va atrage toate privirile.

Anunţat încă de vara trecută, BMW 640d a fost prezentat oficial, în sfârşit. Bavarezii, însă, au pregătit şi o surpriză pentru cei care au aşteptat îndelung prima motorizare diesel de pe noua generaţie a Seriei 6: kitul de caroserie M, care amplifică ţinuta coupe-ului german, dacă mai era cumva nevoie.

Propulsat de motorul cu şase cilindri în linie, prezent şi sub capota lui Seria 5 şi Seria 7, coupe-ul oferă o putere de 313 CP şi un cuplu de 630 Nm, care se materializează printr-un demaraj 0-100 km/h de doar 5,5 secunde.

În mod caracteristic maşinilor teutone, viteza maximă nu va depăşi 250 km/h, din cauza limitării electronice, dar premiera bavarezilor este dublată de o surpriză de natură estetică, care face aşteptarea viitorului M6 mult mai grea. Kitul estetic M, introdus în premieră pe noul BMW 640d, schimbă barele de protecţie ale maşinii cu unele inspirate după linia noului M5, adaugă jante de 19 inchi, iar partea din spate are acum o nouă evacuare dublă.

Nici interiorul noului BMW Seria 6 echipat cu motor diesel nu a scăpat de capriciile celor de la departamentul M, iar cei care vor avea privilegiul de a privi maşina din interior, vor aprecia cu siguranţă volanul M şi tapiţeria din Alcantara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.