VIDEO: BMW 640d, diesel pentru Seria 6

Autor: Gabriel Grosoiu 07 oct. 2011 Știri auto
VIDEO: BMW 640d, diesel pentru Seria 6

Anunţat încă de vara trecută, BMW 640d a fost prezentat oficial, în sfârşit. Bavarezii, însă, au pregătit şi o surpriză pentru cei care au aşteptat îndelung prima motorizare diesel de pe noua generaţie a Seriei 6: kitul de caroserie M, care amplifică ţinuta coupe-ului german, dacă mai era cumva nevoie.

Propulsat de motorul cu şase cilindri în linie, prezent şi sub capota lui Seria 5 şi Seria 7, coupe-ul oferă o putere de 313 CP şi un cuplu de 630 Nm, care se materializează printr-un demaraj 0-100 km/h de doar 5,5 secunde.

În mod caracteristic maşinilor teutone, viteza maximă nu va depăşi 250 km/h, din cauza limitării electronice, dar premiera bavarezilor este dublată de o surpriză de natură estetică, care face aşteptarea viitorului M6 mult mai grea. Kitul estetic M, introdus în premieră pe noul BMW 640d, schimbă barele de protecţie ale maşinii cu unele inspirate după linia noului M5, adaugă jante de 19 inchi, iar partea din spate are acum o nouă evacuare dublă.

Nici interiorul noului BMW Seria 6 echipat cu motor diesel nu a scăpat de capriciile celor de la departamentul M, iar cei care vor avea privilegiul de a privi maşina din interior, vor aprecia cu siguranţă volanul M şi tapiţeria din Alcantara.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide