VIDEO: BMW încearcă să-ţi arate de ce e bine să îţi cumperi o maşină la mâna a doua verificată

Există destul de multe companii auto care au divizii de maşini la mâna a doua verificate, iar aici ajungem cu gândul la Volkswagen, BMW şi chiar Tesla. În videoclipurile de mai jos, nemţii de la BMW încearcă să-ţi arate cât de bine sunt întreţinute maşinile second hand vândute prin intermediul lor.

VIDEO: BMW încearcă să-ţi arate de ce e bine să îţi cumperi o maşină la mâna a doua verificată VIDEO: BMW încearcă să-ţi arate de ce e bine să îţi cumperi o maşină la mâna a doua verificată

Clienţii de maşini la mâna a doua au o sumedenie de opţiuni la cumpărare, de la vecini şi până la târgurile auto mari. Totodată, pentru cei care vor să ştie ce cumpără, există varianta programelor de vehicule second hand verificate de producători, caz în care plăteşti ceva mai mult, dar ştii că vehiculul pe care urmează să-l conduci mulţi ani de-acum încolo a fost întreţinut corespunzător.

De fapt, cei de la BMW sunt de părere că exemplarele vândute prin programul lor de certificare arată atât de bine, încât clienţii vor vrea să aibă grijă de ele ca şi cum ar fi cumpărat maşini noi. Dovada, în videoclipurile de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.