VIDEO: BMW M4 vs. Subaru Impreza WRX STI pe zăpadă, cu spatele

Un videoclip făcut pentru ştiinţă, evident. O maşină are tracţiune spate şi anvelope de iarnă, iar cealaltă are anvelope de vară şi tracţiune integrală. Cu alte cuvinte se anunţă o cursă extrem de... înceată.

VIDEO: BMW M4 vs. Subaru Impreza WRX STI pe zăpadă, cu spatele VIDEO: BMW M4 vs. Subaru Impreza WRX STI pe zăpadă, cu spatele

Noul BMW M4 a fost pus faţă în faţă cu (la propriu) noul Subaru WRX STI, iar apoi şoferii au selectat marşarierul şi au apăsat pedala de acceleraţie. Pe zăpadă.

BMW-ul are tracţiune spate şi anvelope de iarnă, în vreme ce STI-ul are integrală şi pneuri de vară. Cum s-au desfăşurat lucrurile, vedeţi în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.