VIDEO: BMW M5 - accident mortal!

Cinci tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident mortal, conducând un BMW M5.

La volanul BMW-ului M5 se afla Joshua D. Amirato de numai 18 ani, care se întorcea acasă de la aeroport, după ce îşi luase cei patru prieteni veniţi de la o petrecere.

După ce a pierdut controlul maşinii, aceasta s-a rostogolit, izbindu-se violent de un pom, după care a izbucnit în flăcări. BMW-ul, înregistrat pe numele tatălui şoferului, a fost practic rupt în două după impactul cu copacul. Din spusele autorităţilor locale reiese că şoferul a consumat alcool şi a condus cu viteză excesivă.

Înaintea accidentului cu aproximativ 12 ore, Joshua trimitea mesaje pe un forum al M5, cerând sfaturi la cum să utilizeze cutia de viteze atunci când motorul ajunge la turaţia de putere maximă, motivând că are doar 18 ani şi nu are experienţă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.