Video: Bugatti Veyron, condus cu peste 360 km/h pe şosea

Proprietarul unui Bugatti Veyron a făcut senzaţie în Arizona, cu cele şapte ture consecutive, la viteze inadmisibile pe drumurile publice. Vezi aici cum s-a terminat totul.

Avem foarte des ocazia de a vedea exemple negative, din partea unor proprietari de supercaruri, care obişnuiesc sa confunde şoselele şi autostrăzile cu pistele de curse. Ultima încercare de a atinge un record personal, cu riscuri calculate insuficient, vine din partea unui american, ce a vrut să testeze senzaţiile tari oferite de Bugatti-ul său Veyron, pe o şosea din Arizona.

Şoferul a parcurs şapte ture consecutive, la viteze maxime cuprinse între 340 şi 360 km/h. Se pare, totuşi, că maşina avea activat modul "handling", care nu ar fi permis, oricum, atingerea vitezei maxime de 407 km/h. Prietenii proprietarului de Veyron, aflaţi pe marginea drumului, au filmat totul, inclusiv momentul în care maşina a fost oprită de poliţie. Totuşi, autorii filmuleţului ne asigură că totul s-a terminat cu bine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.