Video: Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Cel mai puternic cabriolet din lume, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, se arată din nou, de data aceasta într-un material video de prezentare.

După ce luna trecută am avut ocazia să vedem primele poze de la Geneva cu noul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, constructorul german a lansat un material video în care promovează cel mai nou supercar al său.

Grand Sport Vitesse este propulsat de un motor quad-turbo W16 ce dezvoltă 1200 CP şi 1500 Nm. Supercarul franco-german ajunge la 100 km/h in doar 2,6 secunde şi nu se opreşte decât atunci când acul vitezometrului ajunge în dreptul valorii de 410 km/h.

Preţul plătit pentru aceste performanţe este pe măsură, Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse costă "doar" 1,91 milioane de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.