VIDEO: Bunicuţa care a plonjat cu maşina în piscină

O şoferiţă de 86 de ani, din America, a ajuns cu maşina într-o piscină , dar a supravieţuit ca să povestească totul cu zâmbetul pe buze.

Se întâmplă destul de des să auzim de cazuri precum cel din filmuleţul de mai jos. Din neatenţie, din cauza alcoolului sau, pur şi simplu, pentru că şofatul nu este pentru oricine, oamenii ajung deseori cu maşinile în locuri nebănuite, terminând cu un accident.

O bunicuţă de 86 de ani, din America, a plonjat într-o piscină, cu Chryslerul ei Neon albastru. Nu numai că nu a păţit nimic, dar a şi putut să povestească totul cu zâmbetul pe buze. Merită vazut şi modul în care a fost salvată şoferiţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.