VIDEO: Burnout riscant, întrerupt de poliţie

Texanii lovesc din nou: şoferul unui Ford Mustang, dornic de burnout-uri nocturne, este arestat pe loc. Vezi aici cum a reacţionat mulţimea de curioşi.

În România, avem aşa-numiţii cocalari, de care încercăm să ne ţinem cât mai departe, mai ales când îi vedem conducându-şi cu mândrie maşinile înmatriculate la bulgari. Americanii, însă, se confruntă cu o specie mult mai feroce - aceea intitulată rednecks - formată cu precădere din texanii puşi pe distracţie, indiferent de consecinţe.

Cea mai nouă ispravă a unui redneck vine din Houston, acolo unde şoferul unui Ford Mustang a găsit de cuviinţă că este foarte distractiv să execute un burnout cum scrie la carte, printre câteva sute de curioşi. În mod previzibil, poliţia americană a intervenit, însă într-o manieră tipică unei zone populate cu rednecks.

Primul ofiţer care ajunge la maşina fumegândă încearcă să forţeze portiera, în timp ce al doilea îl dublează. Nu ştim dacă şoferul s-ar fi putut speria, într-un acces de laşitate, dar cu siguranţă nu vrem să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat atunci. Totuşi, mulţimea nu pare foarte încântată de intervenţia poliţiei, aşa că încearcă o revoltă. În final, spiritele se calmează, însă după ceva agitaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.