VIDEO: Bury Easy Touch - car kit handsfree care poate fi prins de parasolar!

Bury lansează un car kit simplu, pentru convorbiri nelimitate în mod hands free în timp ce conduci. Easy Touch pe numele său, acesta este singurul car kit portabil din gama Bury, care se poate prinde de parasolar.

Bury Easy Touch are un sistem prindere flexibil, astfel încât dispozitivul poate fi instalat şi dezinstalat oricând din maşină, reducând riscul spargerii autoturismului de către hoţi. Prezintă un design elegant şi compact iar dimensiunile sale sunt aproape cât ale unei cărţi de vizită.

Car kit-ul Bury Easy Touch beneficiază de taste iluminate pentru controlul apelurilor şi al volumului, fiind uşor de accesat. Pentru apelare, pot fi folosite şi etichetele vocale memorate în telefonul mobil. Modelul poate fi găsit pe www.store.falcon.ro şi în toate showroom-urile Falcon la preţul de 299 ron.

Vezi în prezentarea video de mai jos cum funcţionează Bury Easy Touch!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.