VIDEO: Cadillac ATS se antrenează pe Nurburgring

Autor: Gabriel Grosoiu 12 oct. 2011 Știri auto

Amintirea lui Cadillac BLS nu este una tocmai plăcută pentru cei de la General Motors. Berlina medie, produsă între 2005 şi 2010, nu a realizat cifre de vânzări care să conteze cu adevărat în clasa medie din segmentul premium, iar platforma tehnică folosită de maşină era cu mult sub nivelul clasei.

Cu rivali precum BMW Seria 3, (care peste doar două zile va reînvia sub forma unei noi generaţii)Mercedes C Class facelift sau Audi A4, este destul de clar faptul că americanii de la Cadillac sunt nevoiţi să vină cu o maşină a cărei dinamică să se ridice la cele mai înalte standarde, dacă vor să-şi amelioreze imaginea pe Bătrânul Continent.

Cel mai nou teaser al viitorului Cadillac ATS îl prezintă pe acesta într-un mediu cât se poate de european, pe asfaltul încins al circuitului Nurburgring. Modelul, camuflat cu folia de rigoare şi burduşit cu echipamente de măsurare a parametrilor tehnici, face câteva ture de forţă ale circuitului, acompaniat de o coloana sonoră irezistibilă.

Rămâne de văzut dacă de data aceasta, americanii vor putea face din viitorul ATS o ofertă convingătoare, într-unul dintre segmentele-cheie ale industriei auto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide