VIDEO Căldurile mari au rezolvări banale. Trebuie doar să gândeşti un pic

Autor: Alexandru Banu 29 iun. 2017 Știri auto
VIDEO Căldurile mari au rezolvări banale. Trebuie doar să gândeşti un pic

A venit focul verii şi suntem sufocaţi. Cum procedăm? Ne îmbrăcăm de birou şi la primul semafor suntem lac şi cu nervi la volan. Chiar dacă suntem de cum ne urcăm în maşină cu degetul pe butonul de aer condiţionat, căldura acumulată în perioada de repaos a maşinii, nu dispare ca printr-un miracol.

Până ajungem cu temperatura la un 22-24 de grade suportabile, trebuie să schimbăm deja un şifonier. Ideal ar fi să ne urcăm într-o maşină răcoroasă, vara şi caldă, iarna. Ok, mulţi o să spuneţi că aveţi garaje. Şi chiar dacă am avea toţi garaje la subsol, nu stăm toată ziua cu maşina în garaj sau într-un mediu termoizolant. O parcăm în oraş, acolo unde e expusă temperaturii de afară.

Există însă o soluţie. Să pornim maşina cu câtva timp înainte să ne urcăm în ea, iar noi să ne mai rezolvăm nişte treburi în intervalul ăsta. Minunea asta se poate la pachet cu ultimul tip de alarmă Viper. Apeşi un buton, maşina porneşte şi instalaţia de climatizare îşi face treaba în funcţie de anotimp. Iar ăsta e numai un avantaj din multe altele impresionante pe care le are această nouă opţiune pentru orice maşină. Iată în acest tutorial făcut de Go4It.ro avantajele importante pe care le are pentru şoferi acest sistem de pornire a maşinii din telecomandă sau de pe telefonul mobil.  

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide