VIDEO: Când teribilismul pe motor dă greş

Toată lumea ştie că unora dintre motociclişti le place să-şi etaleze "talentul" cu care îşi manevrează motoarele, însă nu toţi reuşesc să execute cu succes procedeele de cascadorie, mai ales când "schemele" sunt realizate prin oraş.

VIDEO: Când teribilismul pe motor dă greş VIDEO: Când teribilismul pe motor dă greş

Următorul material video ne arată ce se poate întâmpla când teribilismul îşi face loc printre posesorii de motoare. Firul întâmplării e simplu, unul dintre motocilişti îşi împinge limitele prea departe şi putea sfârşi destul de urât.

De apreciat este "gestul" colegului său, care ajutat de dâra de ulei lăsată de motocicleta din faţă şi respectând principiul "la bine şi la rău" alege să se întindă la rândul său pe asfalt, probabil în semn de solidaritate cu cel din faţa sa. Vă invităm să urmăriţi videoclipul de mai jos şi să trageţi singuri concluziile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.