VIDEO: Care crezi că este cel mai tare pe zăpadă, dintre Ferrari şi Jaguar?

Urmăreşte cele două filmuleţe cu Ferrari FF şi Jaguar XKR-S Convertible, pilotate la limită, pe zăpadă, şi alege-ţi preferatul.

E timpul pentru un nou duel între supercaruri. În colţul roşu, avem un Ferrari FF…roşu, pilotat de campionul WRC Markku Alen prin pădurile Suediei, pe un traseu de 100 km. Maşina de 660 CP se descurcă excelent, fiind ajutată de sistemul de tracţiune integrală, montat în premieră pe un Ferrari.

În colţul albastru, impresionantul Jaguar XKR-S Convertible, vopsit în…albastru, al cărui V8 duduie pe un lac îngheţat din Hameenlinna, Finlanda. Supercarul este condus de Minna Sillankorva, pilotul de teste al companiei, care nu s-a sfiit să decapoteze maşina. Aşadar, care dintre cele două maşini s-a descurcat mai bine?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.