VIDEO: Carver One în acţiune!

Deşi nu i s-a făcut atât de multă reclamă, Carver este printre cele mai cunoscute vehicule inedite de pe planetă. De ce? Urmăriţi video-urile.

Carver în câteva cuvinte: 3 roţi, motor spate (660 cmc, turbo, 68 CP), volan, cutie de viteze cu 5 trepte, două locuri în tandem, viteză maximă 185 km/h, sistem complex pentru înclinarea "habitaclului" în curbe (conferind senzaţii de moto de viteză). Şi un preţ de minimum 35.000 euro. Reţetă pentru o doză serioasă de fun la orice ieşire!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.