VIDEO: Cât a costat Lamborghini Aventador J de la Geneva 2012

Autor: Gabriel Grosoiu 14 mart. 2012 Știri auto
VIDEO: Cât a costat Lamborghini Aventador J de la Geneva 2012

Ca de obicei, Salonul Auto Geneva nu a dus lipsă de maşini impresionante, mai ales dacă ne referim la concepte. De departe cea mai frumoasă creaţie ce a stralucit sub lumina reflectoarelor ar putea fi considerată Lamborghini Aventador J. Roadsterul radical, bazat pe coupe-ul Aventador , din designul căruia au fost eliminate nu doar acoperişul, ci şi parbrizul, a acaparat toată atenţia la standul italienilor.

Totuşi, dacă cele mai multe concepte nu ajung în producţia de serie, decât cu foarte multe modificări profunde, se pare că Aventador J este cât se poate de pregătit pentru a rula pe şosele şi circuite. Cu o singură menţiune: va fi rezervat unui singur norocos, ce se va putea bucura chiar de unicul exemplar al maşinii.

Misteriosul proprietar a fost de acord să plătească nu mai puţin de două milioane de euro, un preţ uriaş, dar perfect explicabil atunci când tot ce îţi doreşti este individualizarea totală. Pentru a înţelege şi mai bine cât de justificat este fiecare cent din această sumă, ar fi util să urmărim clipul de mai jos, în care ne este prezentat procedeul de fabricaţie al conceptului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide