VIDEO: Cât a costat Lamborghini Aventador J de la Geneva 2012

Unul dintre cele mai frumoase supercaruri de anul acesta a fost adjudecat pentru un preţ fenomenal. Vezi acici cum a fost construită maşina.

Ca de obicei, Salonul Auto Geneva nu a dus lipsă de maşini impresionante, mai ales dacă ne referim la concepte. De departe cea mai frumoasă creaţie ce a stralucit sub lumina reflectoarelor ar putea fi considerată Lamborghini Aventador J. Roadsterul radical, bazat pe coupe-ul Aventador , din designul căruia au fost eliminate nu doar acoperişul, ci şi parbrizul, a acaparat toată atenţia la standul italienilor.

Totuşi, dacă cele mai multe concepte nu ajung în producţia de serie, decât cu foarte multe modificări profunde, se pare că Aventador J este cât se poate de pregătit pentru a rula pe şosele şi circuite. Cu o singură menţiune: va fi rezervat unui singur norocos, ce se va putea bucura chiar de unicul exemplar al maşinii.

Misteriosul proprietar a fost de acord să plătească nu mai puţin de două milioane de euro, un preţ uriaş, dar perfect explicabil atunci când tot ce îţi doreşti este individualizarea totală. Pentru a înţelege şi mai bine cât de justificat este fiecare cent din această sumă, ar fi util să urmărim clipul de mai jos, în care ne este prezentat procedeul de fabricaţie al conceptului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.