VIDEO: Cât de rapid e noul Renault Clio RS în comparaţie cu predecesorul său?

Ultima generaţie a hatchbackului sportiv Renault Clio RS a adus o doză considerabilă de frumuseţe în lumea maşinilor sport ieftine. Mai mult, se laudă că e un hot hatch veritabil, însă cât de rapid e în comparaţie cu predecesorul său, Clio 3 RS, care a devenit cunoscut pentru spiritul de maşină de curse pe care îl emană?

VIDEO: Cât de rapid e noul Renault Clio RS în comparaţie cu predecesorul său? VIDEO: Cât de rapid e noul Renault Clio RS în comparaţie cu predecesorul său?

Noul Renault Clio RS a fost lansat de curând şi se anunţă un jucător de temut pe scena hot hatchurilor sportive. Însă cât de rapid e noul Clio RS în comparaţie cu predecesorul său, care a fost considerat de mulţi pasionaţi auto ca fiind „regele”  sportiv de clasă mică?

Răspunsul vine de la francezii de la Motorsport Magazine, care au organizat o mică liniuţă între un Clio 3 RS şi un Clio 4 RS. Filmarea, în clipul video de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.