VIDEO: Ce înseamnă Ferrari World Abu Dhabi

Dacă eşti un fan Ferrari, atunci probabil ai pe lista de obiective care trebuie bifate în viaţă şi “templul” Ferrari World din Abu Dhabi.

Parcul tematic Ferrari deschis la Abu Dhabi este probabil singurul loc din lume unde poţi experimenta cele mai diferite forme de exprimare ale căluţului cabrat. Aici vei găsi de la un spectacol Cirque du Soleil inspirat de echipa de mecani din F1 până la Roller Coaster-ul care accelerează până la 100 km/h în 2 secunde şi are o viteză maximă de 240 km/h. Deşi oficialii Ferrari au declarat iniţial că parcul va fi complet funcţional în octombrie, iată că au reuşit ceva mai devreme.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.