Video: Ce păţeşte un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă?

Autor: Cristian Agatie 06 aug. 2019 Știri auto
Video: Ce păţeşte un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă?

Un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă primeşte o lecţie usturătoare, care se putea însă transforma într-o tragedie. Accidentul s-a priodus azi în Bucureşi şi a fost filmat cu o cameră de bord de un automobilist care aştepta la semafor. Videoclipul a fost postat pe pagina de facebook Info Trafic 24.

”Traficul aglomerat din Bucureşti este plin de pericole la fiecare pas, dar atunci când nu respecţi nicio regula elementară de circulaţie, s-ar putea să faci cunoştinţă şi cu asfaltul. Ce părere aveţi despre acest biciclist care traversează pe roşu, dar şi mergând pe bicicletă? Totul s-a încheiat cu o sperietură serioasă pentru biciclist, dar şi mici avarii. Circulaţi preventiv indiferent dacă vă aflaţi la volan, pe motocicletă sau pe bicicletă. Incidentele pot fi evitate chiar şi în ultima secundă” – se arată  în postarea Info Trafic 24.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide