Video: Ce păţeşte un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă?

Potrivit legii, bicicliştii care folosesc trecerea de pietoni sunt obligaţi să se transforme în... pietoni pentru a putea face asta legal. Desigur, tot legea spune că pot face asta numai la culoarea verde a semaforului. Că nu se întâmplă aşa stau dovadă numeroase accidente cu biciclişti produse pe trecerea de pietoni, iar în imagini vedem un exemplu grăitor.

Video: Ce păţeşte un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă? Video: Ce păţeşte un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă?

Un biciclist care traversează pe roşu în timp ce merge pe bicicletă primeşte o lecţie usturătoare, care se putea însă transforma într-o tragedie. Accidentul s-a priodus azi în Bucureşi şi a fost filmat cu o cameră de bord de un automobilist care aştepta la semafor. Videoclipul a fost postat pe pagina de facebook Info Trafic 24.

”Traficul aglomerat din Bucureşti este plin de pericole la fiecare pas, dar atunci când nu respecţi nicio regula elementară de circulaţie, s-ar putea să faci cunoştinţă şi cu asfaltul. Ce părere aveţi despre acest biciclist care traversează pe roşu, dar şi mergând pe bicicletă? Totul s-a încheiat cu o sperietură serioasă pentru biciclist, dar şi mici avarii. Circulaţi preventiv indiferent dacă vă aflaţi la volan, pe motocicletă sau pe bicicletă. Incidentele pot fi evitate chiar şi în ultima secundă” - se arată  în postarea Info Trafic 24.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.