VIDEO: Ce păţeşte un TIR, pe un pod şubred

Să treci un pod de lemne cu un TIR bine încărcat nu este deloc o idee bună. Iată ce se poate întâmpla în cel mai rău caz.

Brazilia este recunoscută drept o ţară cu drumuri dificile şi cu şoferi temperamentali. Totuşi, unii dintre ei dovedesc, pe deasupra, şi o lipsă totală a spiritului de conservare.

TIR-ul pe care îl putem vedea în imaginile de mai jos se încumetă să treacă pe un pod şubred din lemne, ce traversează râul Santa Helena.

Urmarea nu este greu de anticipat. Uriaşa remorcă a TIR-ului se prăbuşeşte contorsionată în râu, iar şoferul poate să răsufle uşurat fiindcă şi-a piderut doar încărcătura, nu şi viaţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.