VIDEO: Ce păţeşti dacă nu ai stingător în maşină!

Un rus a simţit pe pielea lui ce înseamnă să-ţi neglijezi maşina exact la capitolele vitale. Vezi ce se întâmplă cu această Lada după ce îi explodează motorul.

O nouă zi, un nou filmuleţ din Rusia. Parcă am mai folosit această introducere, dar aşa se întâmplă când unele lucruri se repetă atât de des, încât devin un fel de a fi. Pe scurt, o nouă păţanie în trafic, dar de data acesta nu un accident rutier, propriu-zis.

Un rus care circula, după câte se pare, destul de regulamentar, s.a trezit că motorul maşinii sale Lada explodează. În secunda următoare, pasagerul şi şoferul ies afară cu o viteză uimitoare şi reuşesc să-şi salveze viaţa.

Ce se întâmplă mai departe? Fumul tot mai gros le trezeşte banuieli, iar după ridicarea capotei, totul devine clar: maşina izbucneşte în flăcări. Însă atunci când nu ai stigătorul la tine, tot ce poţi face este să te rogi pentru o minune sau să chemi pompierii. Cei doi par să nu se hotărască prea uşor pentru niciuna dintre variante.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.