VIDEO: Ce-ţi pot face autostopiştii iarna

Să iei pe cineva în maşină, pe timp geros, se poate transforma dintr-o faptă bună într-un adevărat coşmar. Vezi aici ce se întâmplă dacă nu frânezi cum trebuie.

Scenariul filmuleţului de mai jos este simplu: un drum acoperit de gheaţă, o maşină cu o cameră video la bord şi o viteză deloc potrivită condiţiilor de rulare.

Şoferul maşinii observă doi autostopişti, pe care se hotărăşte în ultimul moment să-i ia la bord. Decizia neinspirată este urmată de o frână bruscă, iar inevitabilul derapaj începe brusc.

Cel aflat la volan nu reuşeşte să redreseze maşina, iar aceasta se izbeşte în şanţul de pe marginea şoselei. După cât de spart este parbrizul, putem presupune că pagubele accidentului de mai jos nu sunt deloc neglijabile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.