VIDEO: Cea mai riscantă parcare din lume

Un şofer din New York execută o parcare pentru care la Bucureşti şi-ar pune viaţa în pericol. Vezi aici cum impinge maşina din spate, pentru a intra.

Ştim cu toţii cât de frustrant este să te învârţi minute bune în jurul unei clădiri, pentru a găsi un loc de parcare acceptabil. Probabil că şoferul din filmuleţul pur şi simplu s-a săturat să nu găsească niciun loc potrivit pentru Toyota sa Camry, aşa că a găsit o soluţie radicală.

Americanul nostru impinge în mod repetat maşina din spate, până reuşeşte să se pună la adăpost de traficul de pe stradă, dând dovadă de o răbdare formidabilă. După ce terimnă şirul interminabil de manevre, iese din maşină şi pleacă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Surprinzător, maşina nu stârneşte atenţia nimănui până la lăsarea serii, când proprietarul ei se urcă în ea şi pleacă liniştit. Cu siguranţă, în Bucureşti ar fi avut ceva explicaţii de dat pentru gestul său. Şi nu celor de la poliţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.