VIDEO: Cea mai tare flotă de maşini o are poliţia din Qatar!

O dată pe an, de Ziua Naţională a Qatarului, locuitorii oraşului au ocazia să admire impresionanta paradă a poliţiei, formată numai din modele Porsche.

Pe data de 18 decembrie, când are loc Ziua Naţională sau sărbătorirea unificării şi independeţei oraşului Qatar, ofiţerii de poliţie îşi scot spre defilare bolizii din dotare. Miile de spectatori de pe marginea drumului pot admira luxoasele SUV-uri Cayenne sau limuzinele sportive Panamera echipate cu girofare şi îmbrăcate în "straie" de justiţiari.

Dacă vă întrebaţi cum este posibil ca poliţia din Qatar să deţină o asemenea flotă de maşini luxoase, ei bine, trebuie să ştiţi că emiratul arab Qatar deţine 17% din acţiunile grupului Volkswagen.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.