VIDEO: cea mai tare şi mai scumpă urare de ”La Mulţi Ani” a anului!

Un milionar chinez şi-a comandat primul Bugatti Veyron Super Sports din Ţara Marelui Zid, drept pentru care oficialii i-au făcut cadou o ediţie specială, Edition Merveilleux. Nu-i aşa că e cel mai tare cadou de care aţi auzit anul ăsta?

Suntem siguri că, la fel ca şi noi, v-aţi cam plictisit de atâtea ediţii speciale pentru Bugatti Veyron, chiar dacă este vorba de versiunea Super Sports, de 1.200 CP. Însă de data aceasta milionarul chinez care şi-a comandat primul Super Sports din China are parte de o surpriză de proporţii - oficialii Bugatti i-au pregătit o ediţie specială pentru aniversarea de 40 de ani a clientului pe nume Simon.

Şi asta nu e totul: începând cu preşedintele companiei, mai mulţi oficiali îi urează "La Mulţi Ani" fericitului Simon într-un filmuleţ, care ar putea intra în Cartea Recordurilor drept cel mai neaşteptat cadou. Urmăriţi videoclipul de mai jos şi spuneţi-ne părerea voastră:

O noua editie speciala: Bugatti Veyron Super Sports Edition Merveilleux de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.