VIDEO: Cei mai cool poliţişti fac playback. Şi o fac bine!

Te-ai gândit vreodată ce fac poliţiştii în maşini atunci când patrulează pe străzi? Noi ne-am întrebat asta (chiar de mai multe ori), iar acum am primit şi răspunsul, direct de la un departament de poliţie din State.

VIDEO: Cei mai cool poliţişti fac playback. Şi o fac bine! VIDEO: Cei mai cool poliţişti fac playback. Şi o fac bine!

Sigur ai auzit măcar o dată melodia Dark Horse cântată de Katy Perry. Aşa că o să recunoşti imediat coloana sonoră a clipului de mai jos, chiar dacă cei care interpretează melodia (da, bine, fac playback, dar cred că şi artiştii adevăraţi sunt cunoscuţi pentru asta…) nu sunt nici Katy Perry şi nici Juicy J.

Şi uite aşa ai primit răspunsul la întrebarea „ce fac poliţiştii în maşini când patrulează?” Videoclipul a fost înregistrat de agenţii Aerial Ronell şi Ranell Roy de la departamentul de Poliţie din Rosenberg, Texas, Statele Unite ale Americii, şi are, la momentul scrierii acestor cuvinte, peste 800.000 de vizualizări pe YouTube. Şi da, clipul a fost publicat pe contul oficial al departamentului de Poliţie.

Via Keye TV

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.