VIDEO: cel mai albastru G 63 6x6 se întâlneşte cu Marea Roşie

Dacă-ţi plac maşinile, în secret ţi-ai dori un monstru ca G 63 6x6. Pentru cei care au planuri de achiziţie, iată o sugestie de culoare. Şi una de excursie.

VIDEO: cel mai albastru G 63 6x6 se întâlneşte cu Marea Roşie VIDEO: cel mai albastru G 63 6x6 se întâlneşte cu Marea Roşie

Pentru cei din Arabia Saudită, vara a venit mai repede - asta în cazul în care am crede că a plecat vreodată de la ei. Şi o dată cu ieşirile lor „la scăldat” în Marea Roşie, ni se răspunde şi la o întrebare care ne-a măcinat imediat ce am văzut pentru prima dată Mercedes-Benz G 63 6x6: „Oare cum i-ar sta în altă culoare în afară de argintiul ăla omniprezent?”.

Exemplarul de un albastru ne răspunde la întrebare, în repetate rânduri, în galeria foto de mai sus. Şi în video-ul de mai jos. Enjoy!

 

P.S.: în ciuda încercărilor noastre de a da găsi poze la rezoluţie mai mare, n-au reuşit decât să dăm peste profilul de instagram al autorului, Hosam Al-Ghamdi, pe care îl poţi urmări aici. Mai are câteva excentricităţi pozate acolo. 

P.P.S.: Dragă Dacia, ne întrebăm oare cum i-ar sta unui Dustruck roşu în Marea Neagră...

 

sursa: GTSpirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.