VIDEO Cel mai popular roadster din lume pe străzile Barcelonei

Sunt mai bine de două decenii în care Mazda MX-5 s-a poziţionat drept cel mai popular roadster din lume, iar japonezii se încăpă­ţânează să îl ancoreze în realitate cu fiecare nouă generaţie.

VIDEO Cel mai popular roadster din lume pe străzile Barcelonei VIDEO Cel mai popular roadster din lume pe străzile Barcelonei

Nu degeaba până acum s-au vândut aproape un milion de exemplare. Indiferent de cât de pregătit ai fi pentru o experienţă de neuitat, roadsterul îţi depăşeşte toate aşteptările. Cu o fluiditate ieşită din comun, noua Mazda MX-5 te poartă la fel de lin atât pe străzile frumoasei şi neliniştitei Barcelone, cât şi pe serpentinele munţilor din împrejurimi.

Chiar şi iubitorii de adrenalină, pentru care sporturile extreme nu mai sunt o provocare, nu ar putea rămâne indiferenţi după o plimbare cu „micuţa japoneză“ sub razele soarelui de Catalonia. Şi cu atât mai mult când fiecare viraj, care descoperă într-o parte o prăpastie adâncă, iar în cealaltă o stâncă ameninţătoare, se atacă cu 90 de km/h şi cu plafonul decapotat.

Accident cu o maşină fără RCA? Uite cum poţi primi despăgubiri

Noua maşină a Patriarhului Daniel - GALERIE FOTO

 

GALERIE FOTO - Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

Citeşte articolul complet în da.zf.ro

 

Supercamionul lui Ceauşescu

VIDEO Momentul în care un LaFerrari loveşte 3 maşini a fost filmat

Ce maşini îţi poţi cumpăra în România cu 4.000 de euro

 

VIDEO. După ce un biciclist în roagă să elibereze banda lui, şoferul acesta din Braşov îi arată ce poartă la el pentru "protecţie"

 

GALERIE FOTO - Cel mai luxos ARO i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu

 

Un deputat vrea să introducă „MODELUL AMERICAN”: permis de la 16 ani, dar la volan în anumite condiţii

 

VIDEO. Echipa Top Gear riscă închisoarea

Cum se vede Transalpina din dronă. Magnific! VIDEO

 

GALERIE FOTO Ceva ce nu vezi în fiecare zi: un LaFerrari scos din uz, după ce a lovit trei maşini în Budapesta

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.